Climax.dk | udlejning af højtalere, lys, projektorer, GoPro og Drone i København & på Bornholm

 

Uanset om du ser videoer eller redigerer videoer, giver 4K en langt mere intens videooplevelse end nogensinde før. Dens basisopløsning på 3840 x 2160 pixel er fire gange højere end Full HD, hvilket giver en meget større detaljegrad.

Objektiver:

  • Lumix G Vario 45-150 mm. F.4.0-5.6 ASPH (HFS45150)
  • Lumix G Vario 14-42 mm. F.14-42 ASPH (H-ES144A)
  • Leica G 25mm f1,4 DG SUMMILUX ASPH (H-X025) (tilvag)

Fokusér på øjeblikket

Panasonic Lumix G7 finder den maksimale skarphed på et øjeblik med DFD-teknologi (Depth From Defocus). Hvor en traditionel autofokus kun analyserer kontrasten i et billede, forudser DFD fokus ved at sammenligne to billeder med forskellig dybdeskarphed, dette giver bedre resultater på mindre tid. Dette nye system giver AF-hastigheder på op til 0,07 sekunder og en serieoptagelse med AF-sporing på 7 fps. Det forbedrer også stabiliteten ved kontinuerlig fokus under filmoptagelse.

Fokus ved svag belysning
Autofokus i svag belysning gør det muligt at fokusere mere præcist på motiver i -4EV-situationer med svag belysning, som f.eks. ved en klar stjernehimmel uden andre lyskilder. Som noget nyt integrerer LUMIX G7 autofokus i stjernelys, så du kan optage en stjerne på nattehimlen med autofokus ved præcis beregning af kontrastværdien i et mindre autofokusområde.

Solidt design
Lumix G7 har både et solidt design og intuitiv betjening. Designet giver direkte adgang til de vigtigeste funktioner som blænde og lukkerhastighed. Og du kan også tildeles indstillinger til de 6 funktionsknapper (fn-knapper).

Intelligent Auto Mode – nem at bruge
Panasonic Lumix G7 er fyldt med avancerede teknologier, så som ansigtsregistrering, intelligente ISO-indstillinger, intelligent sceneguide og AF-sporing. Vælg blot iA-tilstanden, og så kan du være sikker på, at kameraet tager suveræne fotos i hver gang.

Video i 4K
Uanset om du ser videoer eller redigerer videoer, giver 4K en langt mere intens videooplevelse end nogensinde før. Dens basisopløsning på 3840 x 2160 pixel er fire gange højere end Full HD, hvilket giver en meget større detaljegrad. Selv hvis du eksporterer din 4K-optagelse til et Full HD TV, vil videofilerne være i bedre kvalitet og med flere detaljer end dem, der filmes i Full HD.

Foto i 4K
Ved hjælp af den høje 4K-opløsning introducerer Panasonic Lumix G7 den nye 4K-fotofunktion, der gør det muligt at udvælge enkelte stillbilleder fra en videosekvens (filmet ved 30 fps) og gemme det som et 8 MP stillbillede. Med foto i 4K kan du enkelt vælge dit helt eget "perfekte øjeblik"

Høj billedkvalitet selv ved svag belysning
Panasonic Lumix G7 har en 16 megapixel Digital Live MOS-sensor og i kombination med den nyudviklede Venus Engine giver det både høj billedkvalitet og behandling af hurtige signaler. Det effektive støjreduktionssystem sikrer knivskarpe billeder selv ved svag belysning op til ISO 25.600.

OLED søger og touchscreen
Lumix G7 har en højopløselig OLED Live View Finder, der giver høj synlighed takket været et kontrastforhold på 10.000:1 og perfekt indramning selv ved direkte sollys. Og med alle dine indstillinger vist lige foran dig kommer dine billeder altid til at se ud, lige som du ønsker at de skal.
Touchdisplayet på Lumix G7 kan vippes og drejes og giver dig friheden til at finde anderledes perspektiver og samtidig bevare den nemme betjening og fuld billedkontrol.

Focus Peaking
For at opnå præcis fokuskontrol har Lumix G7 en manuel Focus Peaking-funktion, der viser dig, hvilket område der er i fokus, og dybdeskarphedens udstrækning. Områder i fokus vises på skærmen med grøn for at sikre dig, at det ønskede område står knivskarpt.

Time Lapse
Smukke solnedgange, skiftende tidevand eller travle menneskemængder, timelapse-funktionen i Lumix G7 åbner op for en verden af muligheder for kreativ fotografi med Time Lapse funktionen. Funktionen kan nemt aktiveres fra kameramenuen ved blot at vælge den ønskede tidsperiode og billedhastigheden, så klarer kameraet resten.

Udfold din kreativitet via Wi-Fi
Wi-Fi funktionen i Panasonic Lumix G7 giver kameraet mange flere anvendelsesmuligheder. Kameraet kan styres med "Panasonic Image App" fra din smartphone eller tablet, så du kan se billedet, indstille fokus og udløse lukkeren på afstand.

 

Lej Lumix G7 4K-kamera nu

Undersøger tilgængelighed...