Genrelle oplysninger

Administrations- og juridiskadresse: Climax.dk · Svanekevej 78 · 3700 Rønne · Type: Enkeltmandsvirksomhed · CVR: 31539072 · Etableringsår: 2008

Kontaktoplysninger: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. · 27282961 (Bornholm), 27110252 (Kastrup), 31316630 (Amager)

Priser

Vi tager forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Minimumsbeløb for en ordre er kr. 150 inkl. moms

Forsikring og ansvar

Lejer er 100% økonomisk ansvarlig over for udlejer og eventuelt tredjeperson, i tilfælde af at lejer eller lejers gæster forsager skade på det lejede udstyr eller at udstyret bortkommer. Også når disse skader skylders at mixerens output er oppe i det røde felt. Dette omfatter tillige tab for udlejer i reparations- eller erstatningssagsperioden. Lejer er forpligtig til at have en dækkende forsikring af det lejede udstyr.

Udlejers ansvar

Udlejer har intet ansvar overfor lejer i tilfælde af f.eks. ildebrand, personskader eller lignende, hvis det lejede er årsag til dette. Dette gælder også eventuelle tab for lejer i sådanne tilfælde.

I tilfælde af, at det lejede udstyr ikke fungerer efter hensigten, hæfter udlejer maksimalt for et beløb tilsvarende lejeprisen for det lejede udstyr.

Lejer forpligter sig til at betale samtlige omkostninger inklusiv advokater, retsgebyrer eller lignende, 100% både for udlejer og lejer, i tilfælde af eventuelle retsager forbundet med udlejningen. Lejer erklærer sig ved indgået aftale at være inforstået med ovenstående betingelser.

Lejer forpligter sig til :
• At returnere eventuelle ledninger og lignende i pænt oprullet stand og adskilt fra andet udstyr.
• Returnere generator med samme mængde brændstof eller mere end da de(n) er udleveret.
Overholdes dette ikke faktureres yderligere kr. 150,00 inkl. moms for dette.

Droner

Lejer er 100% ansvarlig for brugen og overholdelse af regler af lejet drone. Det anbefales at lejer kontakter sit forsikringsselskab for at høre hvilken dækning lejer har i tilfælde af person eller tingskade. Læs om reglerne på Trafikstyrelsens hjemmeside.

Vi pålægger depositum på 5000 kr. inkl. moms for leje af drone. Disse reserveres på kortet og hæves kun i tilfælde af skade. Lejer er stadig ansvarlig for hele dronens værdi.

Aflysninger

Ved aflysning senere end 24 timer inden aftalte afhentning/afleveringstidspunkt eller udeblivelse på 1. lejedag faktureres det fulde beløb for denne dag.

For sen returnering

Ved for sen returnering uden foregående aftale faktureres kunden for tabt fortjeneste af produktet i perioden, med fuld dagsleje pr. døgn uden eventuel opnået rabat. Kontakt os hurtigst muligt hvis du ikke kan returnere til den aftalte tid.

Betalingsbetingelser

Der betales med kreditkort ved reservation – beløbet hæves ved afhentning/levering/afsendelse, alternativt med kontanter, VISA eller Mastercard ved afhentning. Ved fakturabetaling pålægges gebyr på 31,20 eks. moms. Betalingsfrist 8 dage netto. Ønskes andre betalingsbetingelser bedes dette aftalt inden udlevering.

Lejer erklærer sig ved indgået aftale at være inforstået med ovenstående betingelser.

Tilbage…